Надрукований новий Регламент аматорського радіозв'язку України

Автор: UR8US . створено: . в розділі: Новини

Шановні колеги- члени ГС ВРЛ!

Не великим накладом для членів ГС ВРЛ надрукований Новий Регламент аматорського радіозв"язку України. (60 аркушів- Ф А5)
 
Велика подяка Віце-Президенту ГС ВРЛ Олександру Ананьєву UT7UV за фінансову підтримку на друкарські витрати та Відокремленому підрозділу Громадської спілки Всеукраїнська Радіоаматорська Ліга в Рівненській області за сприяння в організації друку брошури.

Наклад  в 100 примірників  буде  безкоштовно розданий для членів ГС ВРЛ, згідно заявок керівників ВП ГС ВРЛ  в областях та персональних звернень.

Звертатися для отримання брошури Регламент аматорського радіозв"язку України  можна написавши на  електронну адресу : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Увага!
 Брошура надрукована для безкоштовного розповсюдження серед членів ГС ВРЛ і не передбачена для продажу!!!
 
Всім 73! найкращі побажання

Керівництво ГС ВРЛ

 

IMG 20230830 200451 sm

CQ AMATEUR RADIO: Українські радіоаматори повертаються в ефір

Автор: UR8US . створено: . в розділі: Новини

У грудневому (2022) відомому американському журналі CQ AMATEUR RADIO редакція виклала статтю "Українські радіоаматори повертаються в ефір".
 
В статті викладено інформацію про повернення України в міжнародний радіоаматорський ефір, про бомбардування російськими окупантами українських міст. Американці дякують українським радіоаматорам за свідому позицію, щодо навчання української молоді радіоаматорській справі в період нелегкого часу російської агресії.
 
Стаття доповнена фотографіями клубівців-гуртківців Рівненської Малої Академії з колективної радіостанції UT1KWA Рівне DX Клубу.
 
Слава Україні!
Українські радіоаматори the best!!!)))
 
73!! de UT1KWA team
 

Зразок звернення від радіоаматорів

Автор: UR8US . створено: . в розділі: Новини

Національна комісія, яка створена із колишньої НКРЗІ, підготувала проект Постанови про затвердження нового "Регламенту аматорського радіозв'язку України" 2022 р. Цей проект Регламенту містить досить багато новацій.


Розроблений відповідно до Регламенту радіозв'язку Міжнародного союзу електрозв'язку, Закону України «Про електронні комунікації» з урахуванням рекомендацій відповідних міжнародних організацій та результатів консультацій з громадськими об'єднаннями радіоаматорів України.

Встановлено, що з дня оприлюднення до 23.11.2022 р. від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань та відповідних органів державної влади прийматимуться зауваження та пропозиції до проекту постанови та аналізу регулятивного впливу.

Нижче надаємо зразок звернення від радіоаматорів для відправки Ваших зауважень та пропозицій у Проект  нового Регламенту аматорського зв"язку України.

Слава Україні!!

з повагою

UT1KY

 

Проект постанови «Про затвердження Регламенту аматорського радіозв’язку України»

Автор: UR8US . створено: . в розділі: Новини

02.11.2022 на сайте НКЕК был опубликован проект Регламента. Через месяц он будет принят. До этого есть возможность выслать наши пожелания и предложения.

Рішення НКЕК від 02.11.2022 № 205:

https://nkrzi.gov.ua/index.php?r=site%2Findex&pg=482&id=10280&language=uk

 

Мои замечания я прицепил в виде PDF-файла к этой публикации.

Обсуждение - в группе Радиоаматор в ФБ, https://www.facebook.com/groups/1175984155752708 .

Есть дополнения? Пишите на адрес НКЕК, информация на сайтек https://nkrzi.gov.ua/ .

 

73! de UR8US

 

Вкладення:
Скачати цей файл (resp01-2022.pdf)resp01-2022.pdf[Текст предложений от UR8US]1577 Кб
Скачати цей файл (resp01-2022.zip)resp01-2022.zip[ЕЦП]6 Кб

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout